Test alert message!

Gewrichten soepel houden? Behoud van gezond kraakbeen? A.Vogel Alchemilla druppels bevatten Alchemilla vulgaris voor het behoud van gezond kraakbeen en het helpt gewrichten soepel te houden.*

  • Voor het behoud van soepele gewrichten1*
  • Voor het behoud van gezond kraakbeen1*

Ingredienten : Plantenextracten: vrouwenmantel¹ (Alchemilla vulgaris) 20%, akkerpaardestaart (Equisetum arvense), hulst (Ilex aquifolium), smeerwortel (Symphytum officinale); alcohol; malagawijn; calciumhydrogeenfosfaat; OESTERSCHELP (WEEKDIER); silica.

Vermelding : Voedingssupplement-kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Samenstelling : Een dagdosering van 3x 30-40 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 4500-6000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst vermelde planten.

Allergenen : Weekdier

Dosering : Aanbevolen dagelijkse dosering: 3x daags 30-40 druppels voor de maaltijd in wat water innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Klik hier hier voor de bijsluiter


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder