Test alert message!

Vitamine B super B50 complex


Vitaminenpreparaat


Samenstelling per dagdosering van 1 tablet


    % ADH*
Vitamine B1 65 mg 5909%
Vitamine B2 55 mg 3929%
Vitamine B3 51 mg 319%
Vitamine B5 55 mg 917%
Vitamine B6 61 mg 4357%
D-Biotine 51 mcg 102%
Vitamine B12 51 mcg 2040%
Foliumzuur 51 mcg 26%
Choline bitartraat 51 mg  
PABA 51 mg  
Inositol 52 mg  
Lecithine poeder (soja) 10 mg  

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Ingredienten

Vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, D-biotine, B12, foliumzuur, microkristallijn cellulose (bindmiddel), dicalciumfosfaat (voedingszuur), inositol, choline bitartraat, PABA, lecithine poeder (SOJA), kiezelzuur (antklontermiddel), ontvette gebleekte schellak (coating), magnesiumstearaat (smeermiddel), carnaubawas (glansmiddel).


Gebruik

1 tablet per dag.

Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.


Leverancier

TS Products

Gelreweg 9

3843 AN  Harderwijk


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Distributeur Europa

Alive

Wieken 33

5374 JT Schaijk


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder