Test alert message!

AOV 704 Visolie Forte


Omega 3 vetzuren, zoals DHA en EPA, zitten voornamelijk in vis. De omega 3 vetzuren DHA en EPA hebben bij inname van minimaal 250 mg per dag, een gunstige werking op het hart. DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen. Bij tenminste 250 mg DHA per dag helpt dit vetzuur de hersenfunctie normaal te houden. Bij deze inname ondersteunt DHA tevens de conditie van het oog en helpt het om scherp te blijven zien.


704 Visolie Forte bevat 1.000 mg visolie per capsule. De visolie wordt gewonnen uit duurzaam gevangen vis (ansjovis en sardines).


Samenstelling per dagdosering van 5 capsules:

Visolie concentraat                                 

5.000 mg
     (gewonnen uit ansjovis en sardines)  
     met EPA 1.500 mg
     en DHA 1.000 mg

Ingrediënten

VISOLIE concentraat, gelatine (capsule), verdikkingsmiddel (glycerine; capsule).


Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten


Gebruik

1-3 x daags 1-2 capsules bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Maximaal 5 capsules per dag.


Fabrikant:

AOV 

Wormerweg 1

1311XA  Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder