Test alert message!
Heeft u angst dat uw bankrekening contactloos leeg wordt gehaald zonder dat u het door heeft? Of wilt u een makkelijk opbergsysteem voor uw pasjes? Dan is de Card Guard RFID Protector Wallet ideaal voor u.
De meeste pasjes in uw portemonnee zijn voorzien van een NFC-chip. Deze chip bied bijvoorbeeld de mogelijkheid om contactloos te betalen. Voor hackers is het makkelijk om op deze manier uw pasjes uit te lezen en geld te stelen. Met de Card Guard RFID Protector Wallet beschermt u uw pasjes tegen hackers, dankzij de innovatieve aluminium behuizing. De Card Guard RFID Protector Wallet bied plaats voor maximaal zes kaarten.
Naast bescherming voor u pasjes, bied de Card Guard RFID Protector Wallet nog extra mogelijkheden. In de hoes kunt u namelijk extra kaarten, briefgeld of andere belangrijke papieren opbergen. Dit product brengt de alom bekende kaarthouder en portemonnee samen in 1 innovatief product!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder