Test alert message!

BetterYou Magnesium wordt gewonnen uit de Zechstein zeebodem, uit een mijn één mijl onder de bodem. Het Zechstein magnesium bevindt zich daar al 250 miljoen jaar en is zeer zuiver en hoog geconcentreerd. 
BetterYou Magnesium Oil Joint spray is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van gewricht- en spierfuncties. Dankzij de toevoeging van glucosamine en het kalmerende, verkoelende effect van menthol wordt de soepelheid van gewrichten en spieren ondersteund.

• Ondersteunt soepele spieren en gewrichten
• Superieure opname magnesium
• Gefabriceerd in een GMP
• Een 100% natuurlijke bron
• Niet getest op dieren

Ingredienten
Water, Concentrated solution of Zechstein inside magnesium chloride hexalhydrate (water, magnesium chloride hexahydrate), GLUCOSAMINE SULPHATE 2KCI (from fish and crustaceans), Menthol flavouring natural, Wintergreen essentials oil, emulsifier: polysorbate 20. For allergens see ingredients in bold.

Gebruik
Gebruik voor de eerste keer 5 sprays op verschillende delen van het lichaam en bouw dit geleidelijk op naar 10-20 sprays per dag.

Spray de olie op het lichaam en masseer op de huid. Gebruik op een schone huid, bijvoorbeeld na het douchen. Indien nodig herhalen.
Kan overal op het lichaam worden aangebracht, maar vermijd gevoelige plekken zoals ogen. Spray een hogere concentratie op gewrichten, spieren of probleemgebieden.

Waarschuwing
De magnesium tinteling: het kan zijn dat bij een eerste toepassing u een licht tintelend gevoel ervaart. Dit kan duiden op een laag magnesium gehalte en is het resultaat van een hoge absorptiesnelheid door de poriën van de BetterYou Magnesium Oil. Dit gaat over bij regelmatig gebruik en als de opname begint, kan de huid na het masseren meteen worden afgedroogd.

Niet gebruiken bij allergie voor schaaldieren

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder