Test alert message!

BetterYou Magnesium wordt gewonnen uit de Zechstein zeebodem, uit een mijn één mijl onder de bodem. Het Zechstein magnesium bevindt zich daar al 250 miljoen jaar en is zeer zuiver en hoog geconcentreerd. 
BetterYou Magnesium Oil Goodnight heeft een unieke combinatie van magnesium en essentiële oliën ter ondersteuning bij een goede nachtrust en ontspanning. De magnesium spray is op oliebasis en wordt op de huid gesprayd voor transdermale opname.

• Ondersteuning bij een goede nachtrust
• Superieure opname magnesium
• Zuiverste natuurlijke bron van magnesium
• Niet getest op dieren
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten
• Gefabriceerd in een GMP

Ingredienten
Aqua (water), Magnesium Chloride, Vitis Vinifera (grape) Seed Oil, Polysorbate 20, Anthemis Nobilis (chamomile) Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia (bergamot) Peel Oil, Salvia Sclarea (clary) Oil, Limonene, Linalool, Geraniol.

Gebruik
Gebruik voor de eerste keer 5 sprays op verschillende delen van het lichaam en bouw dit geleidelijk op naar 10-20 sprays per dag.

Op het lichaam sprayen en goed op de huid inmasseren. Het meest effectief indien aangebracht op een schone huid. Ideaal na het sporten en douchen. Opnieuw aanbrengen wanneer dat nodig is. Kan overal op het lichaam worden aangebracht, maar vermijd gevoelige gebieden zoals de ogen. Indien nodig direct op rusteloze benen aanbrengen.

Waarschuwing
De magnesium tinteling: het kan zijn dat bij een eerste toepassing u een licht tintelend gevoel ervaart. Dit kan duiden op een laag magnesium gehalte en is het resultaat van een hoge absorptiesnelheid door de poriën van de BetterYou Magnesium Oil. Dit gaat over bij regelmatig gebruik en als de opname begint, kan de huid na het masseren meteen worden afgedroogd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder