Test alert message!

Biohoney Manuka honing 500+


Samenstelling

500 gram bevat: 100% manukahoning (Methylglyoxaal 500+) van het Nieuw-Zeelandse South Island. Biologisch, gewonnen op een verantwoordelijke, duurzame wijze en vrij van pesticiden en residuen. Methylglyoxaal (MG) wordt per batch qua sterkte vastgesteld en bevat altijd meer dan 500 mg per kilo.

De huidige sterkte van methylglyoxaal is bepaald op 585 mg


Ingredienten

100% manukahoning


Gebruik

Indien niet anders geadviseerd: 3x daags 1 theelepel innemen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergische reacties voor een van de inhoudsstoffen.

Manukahoning wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 maanden.


Afgesloten bewaren


Fabrikant

SanoPharm Nederland bv

Prins Hendrikweg 2

3771 AK Barneveld


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder