Test alert message!

Boekweit was tot een eeuw geleden een veelgebruikt voedselbron. Boekweit lijkt op graan maar is het niet. De boekweitplant is verwant aan rabarber, varkensgras en veldzuring. De samenstelling van boekweit lijkt veel op die van graan en het heeft een goed benutbare eiwitsamenstelling. Anders dan bij granen is het gluteneiwit bij boekweit in zijn geheel afwezig. Dit is een uitkomst voor baby’s die bij te vroeg eten van gluten last van allergie kunnen krijgen en voor mensen die geen gluten kunnen verdragen.


Ingredienten:

Boekweitvlokken*

Kan sporen bevatten van gluten, soja pinda's, sesam, melk en noten.

*biologisch NL-BIO-01

Herkomst: China


Allergeneninformatie:

Kan sporen bevatten van soja en noten bevatten.



Voedingswaarde per 100 gram  





































Energie 1459 kj / 348 kcal
Vetten 2,6 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 69,9 g
waarvan suikers 2,2 g
Voedingsvezels 7,2 g
Eiwitten 10,3 g
Zout 0 mg


 


GebruikJe gebruikt boekweitvlokken als ontbijt met melk of yoghurt. Ook lekker bij muesli, brood, koekjes of gekookt tot pap. De kooktijd van de vlokken bedraagt ca. 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.


 


 


Koel en droog bewaren.


Fabrikant

Bountiful B.V.

Industrieweg 10e

6562 AR Groesbeek





 


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder