Test alert message!
Gierst, bio Parelgierst wordt in Noord Afrika als couscous gegeten. Je kunt gierst eten in plaats van zilvervliesrijst. Het is een graanproduct dat vroeger veel vaker werd gegeten dan in de moderne tijd. Dat is onterecht want gierst heeft een lekkere volle smaak. Gierst is geschikt voor warme en koude gerechten, voor hartige taarten, soepen en voor zoete gerechten. U kookt de gierst in tweemaal zoveel water met een snufje zeezout in 20 minuten gaar. Laat 10 minuten na garen. Hoewel gierst van nature ... (Lees meer)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder