Test alert message!

Bij de ontwikkeling van deze Multi heeft Care for Women zich helemaal gericht op de tekorten die vaak bij vrouwen aanwezig zijn. Zo heeft Care for Women o.a. gekozen om juist extra vitamine B, foliumzuur, vitamine D, selenium en jodium toe te voegen, naast de gebruikelijke vitaminen en mineralen die in een goede Multi behoren te zitten. Stoffen die juist zo belangrijk zijn voor vrouwen en vaak vergeten worden, zeker ook als het gaat om voldoende dosering.

De sterke samenstelling van de verschillende b-vitaminen dragen bij tot het verminderen van bijvoorbeeld vermoeidheid, zorgen voor een goed concentratievermogen, geheugen en ondersteunen vooral de gemoedstoestand. Koper, zink en foliumzuur zijn goed voor de weerstand van het immuunsysteem. Een stof als jodium (100% ADH) helpt energie vrij te maken uit onze voeding en speelt bovendien een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Daarnaast hebben vrouwen jodium nodig voor een normale productie van het schildklierhormoon en de werking van de schildklier, waar overigens ook selenium een bijdrage aan levert.

De Rhodiola staat juist bekend om het stressverlagende effect en werkt in op de hormoonbalans, mits noodzakelijk. Tot slot bevat de Multi ook druivenpitextract, wat een sterke antioxidante werking heeft op het lichaam. Deze wordt nog eens versterkt door de toevoeging van Selenium en Molybdeen.

Aanbevolen dosering : Dagelijks 1 tablet bij de hoofdmaltijd. Dagelijks op hetzelfde tijdstip innemen of anders op advies van de Care for Women specialiste.

Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling :
Vitamine C (Ascorbinezuur (DC)) 150 mg 188%
Vitamine B3 (Niaciamide) 20 mg 125%
Vitamine E (DL- alpha tocopheryl acetate) 19 mg 158,3%
Zink (Zinkcitraat) 10 mg 100%
Vitamine B5 (Calcium pantothenaat) 6 mg 100%
Mangaan (Mangaan citraat) 5 mg 250%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI) 4 mg 286%
Vitamine B1 (Thiamine HCI) 1,6 mg 145,5%
Koper (Koper citraat) 1 mg 100%
Jodium (Kaliumjodaat) 150 mcg100%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 25 mcg 250%
Rhodiola Rosea 100 mg
(Rhodiola Rosea extract)
(3% Rosavins & 1% Salidroside)
OPC (Druivenpitextract) 20 mg
Alpha Liponzuur (Alpha Liponzuur) 2 mg
Calcium 0,52 mg
Kalium (Kaliumjodaat) 122,7 mcg
VItamine B2 (Riboflavine (HF)) 1,4 mg 100%
Foliumzuur (Foliumzuur) 200 mcg 100%
Selenium (Selenium gist) 100 mcg 182%
Selenium (Selenium methionine) 100 mcg 182%
Molybdeen (Molybdeen) 50 mcg 100%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 5 mcg 200%

Hulpstoffen : Isomalt (bindmiddel) Allergenen: b?tacaroteen (soja) Silicium dioxide (anti-klontermiddel) Microcrystallijne cellulose (vulmiddel) Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder