Test alert message!

Onze ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo. De extra puur 92% reep is niet alleen extra puur, maar ook extra speciaal. De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.

Karaktervolle smaak van donkere cacao, zacht niet bitter, en een hint van geel fruit.

Ingredienten
92% cacaobestanddelen, waarvan 82% cacaomassa en 10% cacaoboter. Arenga bossuiker
Kan sporen bevatten van lactose

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 636 Kcal / 2660 KJ
Vetten: 53,5 gr.
- waarvan verzadigd: 34,1 gr.
Koolhydraten: 29,6 gr.
- waarvan suikers: 7,5 gr.
Vezels: 14,8 gr.
Eiwitten: 9,2 gr.
Zout: 0,0 gr.

Bewaren tussen de 15-18 graden

Fabrikant
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder