Test alert message!

De Dr. Original Pilsplijter is een handig apparaat om pillen en tabletten van alle formaten te splijten of te vergrijzen zodat de inname vergemakkelijkt wordt.

Dankzij het handige gebruik van de pilsplijter kunt u een perfect afgemeten dosering nemen en blijft de verspilling van medicijnen minimaal. Geschikt voor senioren en ziekenhuismedewerkers. Kan ook gebruikt worden voor dierenmedicatie. Makkelijk schoon te maken.

Gebruik
Schoonmaken
Maak de pilsplijter schoon met kraanwater en zeep, en spoel af met kraanwater. Laat de pilsplijter uitlekken / opdrogen alvorens deze op te bergen.

Bewaren
Bewaar de pilsplijter in een frisse en droge omgeving, weg van warmtebronnen die de pilsplijter kunnen beschadigen. Leg geen zware voorwerpen op de pilsplijter die schade kunnen veroorzaken. In het geval dat de pilsplijter scheuren of barsten vertoont, vervang deze dan door een nieuw exemplaar.

Geschikt voor senioren en ziekenhuismedewerkers. Kan ook gebruikt worden voor dierenmedicatie.

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder