Test alert message!

Vitamine C 1000 mg

Vitamine C ondersteunt het imuumsysteem en werkt als antioxidant. Draagt bij tot vermindering van vermoeidheid.

Vitamine C komt van nature voor in groente en fruit, en is bekend om haar weerstand ondersteunende invloed. Vitamine C is goed voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Bovendien zijn er groente- en fruitextracten toegevoegd aan dit supplement. Deze worden door het lichaam herkend en bevorderen zo de opname.

Producteigenschappen:

  • Ondersteunt het immuunsysteem*1
  • Levert een bijdrage als antioxidant*1
  • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid*1
  • Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid, kraakbeen, botten en bloedvaten*1

Gebruiksaanwijzing : 1 tablet per dag tijdens of na een maaltijd met water innemen. Het tablet niet kauwen of stuk bijten. Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Essential Organics gelooft dat een gezonde levenswijze en voeding het meest belangrijk is. Een voedingssupplement is daarom geen vervanging van gevarieerde voeding.

Ingredienten : Vitamine C, groente- en fruit (blauwe bosbes, broccoli, cranberry, papayablad, pompoenzaad), microkristallijne cellulose (vulstof), katoenzaadolie (antiklontermiddel), stearinezuur (antiklontermiddel), siliciumdioxide (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), hydroxypropylmethylcellulose (coating), citrus bioflavonoiden, polysorbaat (bevochtigingsmiddel), bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (glansmiddel).

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (1 tbl.) H/RI*
Vitamine C (ascorbinezuur)*1 1000 mg 1250
Groente- en fruitextracten 50 mg
* = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid / Referentie Inname

Fabrikant:
Santesa BV
Pampuslaan 186 
1382 JS Weesp 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder