Test alert message!

Een insecten-groei-remmer (IGR) onderbreekt de cyclus van de vlo. Twinspot kat zorgt er voor dat de vlooien zich niet meer kunnen voortplanten, waardoor vermeerdering uit blijft en zo een vlooienprobleem voorkomen wordt. Twinspot kat zorgt er voor dat er geen nieuwe vlooien kunnen komen. Hierdoor pak je een vlooienprobleem vanaf het begin aan. Vrouwtjes vlooien worden steriel en eitjes en larven worden geremd in hun ontwikkeling. Volwassen vlooien kunnen zich niet voortplanten en daarmee wordt een voortplantingscyclus doorbroken. Twinspot kat heeft een beschermingsduur van 3 maanden.


Werkzame stof : Pyriproxifen


lees de bijsluiter


Voor katten ouder dan 1 maand en >1 kg lichaamsgewicht.


Het belang van preventieve vlooienbestrijding Twinspot is een vlooien anticonceptie en zorgt er voor dat vlooien zich niet kunnen voorplanten. Hierdoor wordt een vermeerdering van een vlooienprobleem voorkomen. Houdt er wel rekening mee dat Twinspot kat geen vlooien doodt. Je kunt daardoor nog wel vlooien op je huisdier zien.


Gemakkelijk toe te dienen Twinspot kat is beschikbaar in 2 presentaties te weten 2 pipetten en 4 pipetten. Beide producten worden worden toegediend via pipetten in de nek van de kat.


Toedieningswijze Strijk de haren boven de schouderbladen of ter hoogte van de schedelbasis opzij. Dien de vloeistof rechtstreeks op de huid toe. Het advies is om de vloeistof vrij hoog bij de schedelbasis toe te dienen. Katten kunnen nogal lenig zijn en als de vloeistof te laag toegediend wordt, kan de kat deze vloeistof er weer af likken.


Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.


Dosering Flea Free twinspot Kat
>1 – 6 kg 1 pipet
>6 – 12 kg 2 pipetten

Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Twinpost geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig opnieuw getest in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat Twinspot veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder