Test alert message!
Het product
Deze hydraterende zonnemelk beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid, zonder witte strepen. Zonbeschermingsfactor 50+ is geschikt voor de zeer lichte, gevoelige of zon-intolerante huid. Dermatologisch getest.

- Met karite boter
- Verrijkt met Vitamine C
- 24uur hydratatie
- Trekt snel in zonder plakkerig gevoel
- Geavanceerde fotostabiele UVA en UVB beschermingHoe werkt het?
De formule bevat Mexoryl® SX, een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de formule verrijkt met antioxidant Vitamine Cg en kariteboter om de huid optimaal te hydrateren.

Hoe te gebruiken
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

- Melk Anti-uitdroging
- Met Karite boter
- Niet-vet, gemakkelijk aan te brengen
- Waterresitent
- Vitamine C
- Gepatenteerde filtersysteem met Meroxyl SX

Zonbeschermingsfactor: 50
Bedoeld voor: Lichaam
Inhoud: 200 ml
Beschermingstijd: 24 uur
Waterbestendig: Ja
Huidverzorging effect: Tegen droge huid, Hydrateren, Hydraterend, Bescherming
Ultraviolet ( UV) bescherming: Ja
UVA- & UVB-bescherming: Ja
Hypoallergeen: Ja
Zonder parabenen: Ja
Dermatologisch getest: Ja

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder