Test alert message!

Lunch bar - Intense Dark Chocolate

Ontdek de heerlijke Intense Dark Chocolate smaak van onze Gerlinéa maaltijdrepen met een zachte textuur, een waar genot voor uw lijn!

Deze volwaardige afslankmaaltijd :

  • vervangt een maaltijd in het kader van een energiebeperkt dieet.
  • 2 repen = 1 maaltijd
  • bevat een optimale selectie van vitaminen en mineralen
  • bevat 224 kcal

Voordelen

Gerlinéa maaltijdrepen :

  • bevatten 2 tot 3 keer minder calorieën dan een traditionele maaltijd!
  • zijn rijk aan eiwitten, die bijdragen tot het behoud van de spiermassa.
  • zijn evenwichtig. Ze bevatten alle nodige voedingsstoffen.

Gebruik : Geen tijd voor een gezonde maaltijd of om te koken? Neem dan 2 Gerlinéa repen en verwen jezelf met een snelle en evenwichtige maaltijd.

Eenvoudig te gebruiken: Vervang één van jouw hoofdmaaltijden door twee Gerlinéa maaltijdrepen met Intense Dark Chocolate smaak voor gewichtsbehoud. Voor gewichtsverlies vervang je twee maaltijden per dag door een maaltijdvervanger.

Tip : Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te streven. Vergeet niet om dagelijks voldoende te drinken.

Wettelijke benaming van het product : Chocoladereep, maaltijdvervangend product voor productbeheersing.

Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten : Pure chocoladecouverture 22% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, MELKvet, emulgator: SOJAlecithinen, natuurlijk vanillearoma), melkeiwitten (MELKeiwitten, MELKwei), invertsuikerstroop, TARWEgluten, TARWEdextrine, fructoöligosaccharidenstroop, stabilisator: sorbitolen, magere cacaopoeder 3,8%, mineralen (kalium-, calcium-, natrium- en magnesiumzouten van orthofosforzuur, calciumcarbonaat, zinksulfaat, elementair ijzer, mangaangluconaat, kopercitraat, kaliumjodide, natriumseleniet), saffloerolie, natuurlijk cacao- en vanillearoma, vitaminen (C, E [bevat LACTOSE en MELKeiwitten], A, D, B1, B6, B2, B12, niacine, pantotheenzuur, foliumzuur, biotine).

Allergeneninfo : Kan sporen van amandelen, hazelnoten en ei bevatten.

Overig :
De vervanging van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies.
De vervanging van twee dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies.
Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te leven. Vergeet niet om dagelijks voldoende te drinken.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder