Test alert message!

Glorix Extended Power is de nieuwe generatie bleek met anti-kalk ingredienten die zelfds onder water actief zijn en zo vlekken verwijderen en kalkaanslag tot 3 keer langer tegengaan

Ingredienten
<5% Chloorbleekmiddelen (natriumhypochloriet), Niet-ionogene chloorbleekmiddelen, zeep, parfum. Bevat 4,5% actieve chloor

Gebruik
Onverdund: 
Toiletpot: spuit glorix original bleek dagelijks onder de toiletrand en laat het product 15 minuten om onhygienisch vul en vlekken te verwijderen. 
Keuken:/Badkamer afvoerputje: Spuit het product in de afvoer om schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inweken, daarna goed naspoelen met water.
Verdund: Voor het schoonmaken van sanitair in badkamer en toilet, gebruik 60 ml Glorix op 5 liter water. Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Gebruik altijd een plastic emmer. Geschikt voor gebruik in septische putten (20 ml)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder