Test alert message!

Wie wil er geen mooie, witte nagelranden hebben? Niet iedereen heeft het geluk dat deze van nature stralend wit zijn. Gelukkig bestaat hier de Herôme French Manicure Set voor. De French Manicure Set is een aantal jaren geleden op de markt gebracht en is nu niet meer weg te denken uit ons nageldecoratie assortiment.

Herôme voegt nu Nagel Sjablonen als separaat product toe aan haar assortiment. Veel gebruikers van de French Manicure hebben moeite rechte randjes uit de losse hand aan te brengen. Daarom brengt Herôme nu speciaal de Nagel Sjablonen op de markt. De Nagel Sjablonen zijn te gebruiken als hulpmiddel om mooie egale witte randjes te trekken met de Herôme White or Without. Herôme White or Without is los verkrijgbaar, maar is ook ingesloten bij de Herôme French Manicure Set.

Nog even een korte uitleg over de French Manicure voor wie hier nog niet mee bekend is.

Met de Herôme French Manicure Set heeft u alle producten bij de hand voor het mooiste resultaat. Deze set bestaat uit de volgende producten die tevens los verkrijgbaar zijn:

Herôme White or Without (stap 1) Beschermt, corrigeert en maakt de randjes van uw nagels hard. Uw nagels krijgen een prachtige witte contourrand! Als hulpmiddel kunt u de, nu los verkrijgbare, Nagel Sjablonen gebruiken.

Herôme Multi Nail Cover (stap 2) Licht zalmkleurige lak die uw nagels een mooie natuurlijke kleur geeft en tevens verstevigt.

Herôme Top Coat (stap 3) Geeft extra glans en voorziet uw nagels van een harde beschermlaag. Hierdoor blijft de nagellak langer zitten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder