Test alert message!

HG kleurverdieper voor hardsteen (product 48) is een professioneel  product dat de kleur van natuursteen weer verdiept en geheel tot leven brengt. Bovendien impregneert, voedt en beschermt deze unieke samenstelling het natuursteen tegen vuil en vlekken door water of andere vloeistoffen. Donkere natuursteensoorten, zoals donkere granietsoorten, Belgisch hardsteen, blauwe steen e.d. zullen namelijk door gebruik slijtage vertonen. Dit uit zich in matte, doffe, grijze looppaden of plekken. Dit product maakt het oppervlak niet glad en verstoort het ademingsproces van de steen niet.

Samenstelling
bevat o.a.: alifatische koolwaterstoffen > 30%
parfums

Gebruik
Reinig de ondergrond bij voorkeur met HG super remover. Verwijder eventuele aanwezige cement- en/of mortelresten met HG product 11 of HG product 12. Voor marmer, Belgisch hardsteen en ander kalkhoudend natuursteen adviseren wij HG marmer cement- en kalksluierverwijderaar (product 31). Laat de ondergrond 3 dagen drogen en breng vervolgens HG kleurverdieper voor hardsteen dun op met een schone niet pluizende doek. Breng voor grotere oppervlakken HG kleurverdieper gelijkmatig aan met een mohair roller en vervolgens inwrijven met een schone niet pluizende doek. Na maximaal 5 a 10 minuten is de kleurverdieper in de ondergrond getrokken. Verwijder overtollig materiaal zeer grondig met een droge doek, eventueel met terpentine. De behandeling op sterk zuigende ondergronden herhalen totdat de ondergrond het product niet meer opneemt. Wanneer glans gewenst is, dient de ondergrond na 30 a 40 minuten opgepoetst te worden. Na 4 uur is het oppervlak weer beloopbaar en na 3 dagen volledig belastbaar.

Waarschuwingen
• Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terecht komt.
• Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
• GEEN braken opwekken.

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder