Test alert message!

Idyl mondwater frisse mint zorgt voor een goede reiniging van het gebit en helpt tandplak te verminderen. De mint aroma zorgt voor een langdurig frisse adem en verzorgt de mond op een aangename en milde manier. Het mondwater zorgt voor een reiniging van het gebit op plekken waar de tandenborstel nauwelijks of niet bij kan komen. Dit helpt het gebit schoon en tandvlees gezond te houden.

- Helpt om tandplak te reduceren.
- zorgt voor een langdurige frisse adem.

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Alcohol, Propylene glycol, Sorbitol, Polysorbate 20, Sodium phosphate, Sodium benzoate, Disodium phosphate, Aroma, Sodium saccharin, Sodium fluoride, Limonene, Eugenol, CI 42090

Gebruik
Spoel de mond na het tandenpoetsen gedurende 30 seconden met een maatdop idyl mondwater frisse mint. Gebruik het mondwater onverdund. Niet doorslikken. Dop na gebruik stevig aandraaien.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder