Test alert message!
Iron gym Express

Verander je deurkozijn in een handomdraai tot een persoonlijke “gym”. Het multifunctionele trainingssysteem, waarmee je pull-ups, chin-ups, sit-ups, arm en schouder oefeningen doet. Met elke oefening kom je steeds dichter bij een krachtig en gespierd bovenlijf.

De Express is een speciale versie, omdat deze een dunnere tussenbar heeft, waardoor de greep goed vast te pakken is. Door de Iron Gym Express™ maak je gebruik van je eigen lichaamsweerstand, die snel tot een krachtig resultaat leiden.

Het verstevigd en shaped je biceps, triceps, rug, schouder, borst en buikspieren. De stevige staalcontructie houdt zelfs tot 100kg aan gewicht. Hij is na het in elkaar zetten direct te gebruiken aan het deurkozijn zonder te schroeven of te boren.

Productspecificaties
Perfect te gebruiken voor degenen die al lang niet meer hebben getraind
Geen boor of schroeven in deurkozijnen
Te gebruiken en te verwijderen binnen enkele seconden
Past tussen alle deurkozijnen tussen de 60 – 80cm
Gemakkelijk in elkaar te zetten d.m.v. de handleiding
Het pakket bevat tevens “The Ultimate Upper Body Workout” en receptenboekje
Afmetingen verpakking: 46,3 x 8,3 x 19,8 cm
Gewicht: 2,1 kg

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder