Test alert message!

Primavera is een fris en zacht aroma van lentebloemen, zachtjes versluierd door citrustonen die rusten op een basis van hout en een vleugje fruit! Het JOIK geparfumeerde zakje is een prachtige manier om een mooi aroma te brengen in kleine ruimtes zoals badkamers, auto's of kasten en laden.Alle kaarsen van Joik bevatten biologische afbreekbare soja-wax, die zorgt dat de kaars schoon brand en de perfecte verspreiding van de geur geeft. Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.  Natuurlijk niet getest op dieren - vegan


Gebruik

Hang het zakje op in een ruimte die je een geur wilt geven (badkamer, auto, kast of lade, etc.) Deze geurzakjes zijn het meest geschikt voor het ruiken van kleine ruimtes, voor een grotere ruimte raden we het gebruik van JOIK geurverspreiders (diffusers) aan. Schud het zakje af en toe voor een betere afgifte van geur. Het aroma van een geparfumeerd zakje duurt ongeveer 2 maanden.


Distributeur Benelux

Yaviva ECO cosmetica

Kwekerijweg 2b

3709JA Zeist


Fabrikant: 

Joik OÜ

Tänassilma tee 27

Saku vald, Harjumaa

76406 Estonia

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder