Test alert message!
True Match Poeder is een zachte, matterende poeder die bij het aanbrengen versmelt met de huid. True Match Poeder is verpakt in een mooi doosje met spiegel en sponsje. True Match Poeder is verkrijgbaar in een luxe verpakking met spiegel en sponsje om de poeder mee aan te brengen. De poeder is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. De kleurcodes van True Match bestaan uit een cijfer en een letter. Het cijfer geeft aan of het om een lichte of donkere kleur gaat. De letter staat voor de ondertoon van de kleur. W staat voor een kleur met een warme ondertoon, de C voor een kleur met een koele ondertoon en de N voor een neutrale ondertoon.

HET RESULTAAT
Een egale en frisse teint, geen zichtbare oneffenheden en een verbeterde textuur van je huid. De huid ziet er natuurlijk uit en glimt niet meer.

HOE TE GEBRUIKEN?
Gebruik het sponsje in de verpakking om de poeder egaal over het gezicht aan te brengen. Gebruik voor de perfecte teint routine de True Match foundation, voor het aanbrengen van de poeder en maak dit af met de True Match blush.

- Perfectionerend fijn poederfoundation
- Crèmige, ultra-fijne en extreem zachte textuur, verrijkt met minerale pigmenten en verbetert de huidkwaliteit
- Perfecte fusie met de huid, het poeder past zich perfect aan aan de kleur en textuur van de huid,

Kleurcode: C3
Kleurnaam: Rose Beige
Poedereffect: Natuurlijk
Land van herkomst: Italië

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder