Test alert message!

Proefnotitie:


In het glas toont deze wijn zijn helder geel-groene kleur. In de neus geeft het intense fruitige tonen, zoals rijpe peer en bloemtonen. Met de eerste slok geeft het zacht romige smaken, met opnieuw peer en appel tonen, ondersteunt door een fijne kruidigheid en een vleugje vanille. Deze wijn is zeer mooi complex met een elegante body. 


Lehner Bioweingut:


“Op de Riede Altenberg onderhouden we onze oudste en meest waardevolle wijnstokken. Onze Weißburgunder Altenberg 2016 laat de kwaliteit van deze oude stokken met grootste ‘stress’ ervaren. 2016 was namelijk een jaar van vorst en hagel. Echter des te meer moeite een wijnstok moet doen, des te complexer en mooier de wijn zal zijn.


De wijn weerspiegelt zijn omgeving: de geur van bloemen en kruiden, de levendige zanderige bodem en de zon,die het het hele jaar door optimaal bestraalt. Dus na de spontane gisting in de kelder, rest alleen de rijping in het hout en daarnaast een hoop geduld. De rest gaat bijna vanzelf. Deze Weißburgunder is bijzonder harmonieus met veganistische of vegetarische gerechten.”


Natuurwijnen uit Oostenrijk


Het biologische wijngoed Lehner maakt biologisch gecertificeerde wijnen en mogen het Europese keurmerk dragen. Bovendien zijn de richtlijnen van DEMETER Austria van toepassing, wat de diepe overtuiging van de wijngaard aangeeft met betrekking tot biodynamische werkwijze. Een antroposofische werkwijze waarbij wijnbouw in harmonie is met de natuur.


* BioWeingut Lehner produceert veganistische en biologische wijnen.

* BioWeingut Lehner maakt gebruik van typische Oostenrijkse druivenrassen.

* Bij BioWeingut Lehner staat ambacht centraal.Gebruik van machines wordt

tot een minimum gereduceerd.

* Wijnen gisten spontaan en natuurlijk, zonder toevoegen en hulpmiddelen.

* Natuurlijke gewasbescherming wordt zinvol toegepast.

* BioWeingut Lehner maakt gebruik van biodynamische preparaten om de vitale en minerale bodem op peil te houden.

* BioWeingut Lehner zorgt voor genoeg ruimte voor biodiversiteit waardoor allerlei soorten

dieren (vogels, zoogdieren, insecten) zich thuis voelen.BioWeingut Lehner is meermaals bekroond op de Internationale Bioweinpreis in 2018. 28 landen en 1086 wijnen namen deel aan deze wedstrijd, waarbij Lehner maar liefst 11 keer in de prijzen is gevallen!


Ingredienten

Bevat sulfiet


Biologisch: NL-BIO-01


Koel en donker bewaren.


Distributeur

Holland Pharma

Bosberg 41

7271 LE  Borculo

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder