Test alert message!
Traditionele Japanse saus op basis van Shoyu, natuurlijk gezoet met rijststroop. In tegenstelling tot suiker bevat rijststroop geen fructose. Smaak wordt verfijnd met mirin (zoete Japanse rijstwijn). Biologische zachte sojasaus met rijststroop Ingredienten Shoyu* (Water, SOJA*, TARWE*, Zeezout, Alcohol*,Aspergillus oryzae) (43.9%), Rijststroop*, Mirin* (Rijstwijn), Water, Witte wijnazijn*. (* = biologisch geteeld) NL-BIO-01 Voedingswaarde per 100 gram: Energie (kJ) 960 kJ Energie (kcal) 226 kcal ... (Lees meer)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder