Test alert message!
Productbeschrijving: L'Oréal Paris bracht 3 pure kleien met de zuiverende eigenschappen van zeewier extract samen in een masker-crème textuur die niet uitdroogt om mee-eters te verminderen en poriën te verfijnen. De huid ziet er direct gladder en schoner uit.

SNELLE EN ZICHTBARE RESULTATEN* - DIRECT: de huid ziet er gladder en schoner uit. VANAF 7 DAGEN: poriën zijn verfijnd en de huid is matter. DAG NA DAG: de huid is verbeterd en ziet er gezonder uit.

GEBRUIKSAANWIJZING Op een gereinigd gezicht: Breng 2 keer per week een fijne laag aan met uitzondering van de oogcontouren en mond. Laat het masker 5 tot 10 minuten drogen en spoel het vervolgens af met lauw water. Bij contact met de ogen, deze onmiddelijk en overvloedig spoelen.

TIP: Wil je een verzorging op maat, dan is multi-masking iets voor jou! De behoeften van de huid kunnen verschillen naargelang de zone van je gezicht: gebruik de drie maskers afwisselend of tegelijkertijd voor een persoonlijk en doelgericht ritueel.

Geschikt voor: Unisex
Geschikt voor huidtypes: Gecombineerde huid, Droge huid, Normale huid, Gevoelige huid, Natte huid
Huidverzorging effect: Anti-acné, Anti-mee-eters, Anti-oneffenheden, Poriënverkleinend, Poriënverkleinend, Smoothing, Verzachtend, Kalmerend
Anti-veroudering: Nee
Soort dispenser: Pot
Applicator: Nee
Applicatietijd: Overdag
Dermatologisch getest: Ja
Geurloos: Nee
Niet op dieren getest: Ja
Ingrediënten: Algue Marine + 3 Argiles
Inhoud: 50 ml
Aantal inbegrepen producten: 1 stuk(s)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder