Test alert message!
DE VOORDELEN
Het nieuwe Revitalift Filler masker heeft honderden plumpy parels om de huid gedurende de nacht tot 8 uur lang voortdurend te boosten met een hoge concentratie Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen, vochtvasthoudend bestanddeel dat afneemt naarmate je ouder wordt. Bij applicatie van het masker smelten de parels met de gel op het huidoppervlak om een masker met Hyaluronzuur te creëren. De hoge concentratie Hyaluronzuur dringt door tot diep in de huid voor een optimaal volume gevend effect.

HET RESULTAAT
- Direct: de huid wordt tot 48 uur gehydrateerd*, voelt soepeler aan en ziet er zichtbaar gladder uit.
- Dag na dag: de huid heeft meer volume, gelaatstrekken zijn ontspannen en hebben een vollere uitstraling en lijntjes zijn gladgestreken.

* Instrumentele test onder 24 vrouwen.

HET GEBRUIK
Breng een dunne laag aan op een grondig gereinigde huid. Masseer zachtjes in om de plumpy parels op de huid te laten smelten. Laat het masker inwerken gedurende de nacht en verwijder overtollig masker de volgende ochtend met een vochtig watje of spoel af. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik.

Geschikt voor: Vrouwen
Geschikt voor huidtypes: Gevoelige huid, Universeel
Huidverzorging effect: Anti-veroudering, Anti-rimpel, Elasticiteit, Opvullend, Regenererend, Revitaliserend
Anti-veroudering: Ja
Aanbevolen leeftijd: 30+
Constitutief bestanddeel: Hyaluronzuur
Soort dispenser: Pot
Applicatietijd: Nacht
Dermatologisch getest: Ja
Gebruiksinstructie: Breng een dunne laag aan op een grondig gereinigde huid. Masseer zachtjes in om de plumpy parels op de huid te laten smelten. Laat het masker inwerken gedurende de nacht en verwijder overtollig masker de volgende ochtend met een vochtig watje of spoel af. Dagelijks gebruik mogelijk.
Inhoud: 50 ml
Aantal inbegrepen producten: 1 stuk(s)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder