Test alert message!
Palmsuiker wordt van origine gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm. In de Thaise en Javaanse keuken is palmsuiker een heel normaal ingrediënt en wordt het dagelijks gebruikt. Het geoogste pure sap wordt op een traditionele manier langzaam ingedampt tot palmsuiker. Op deze wijze blijven de van nature aanwezige stoffen zoals mineralen, antioxidanten en vitaminen behouden. Dit Superfood wordt reeds eeuwen gebruikt door de bewoners van deze landen. Het oogsten van het waardevolle ... (Lees meer)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder