Test alert message!
De cacao wordt verbouwd en verwerkt in het hart van de 'cacaogordel' met behulp van traditionele methoden. Deze Peruaanse cacao ‘peulen’ worden met de hand van de boom gesneden. De bonen worden vervolgens gedroogd in de zon en opgedeeld in kleine, knapperige stukjes (nibs). Ingredienten 100% biologische & rauwe cacaokernen (Theobroma cacao) Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energie 2600 kJ 630 kcal Vet 55,2 g - Waarvan verzadigd 34,1 g - Mono-onverzadigde vetzuren ... (Lees meer)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder