Test alert message!
Miso is een gefermenteerde pasta op basis van sojabonen, zout en meestal nog een graansoort. Als basisproduct binnen het Japanse voedingspatroon wordt miso in de eerste plaats in soepen gebruikt, in combinatie met zee- en tuingroenten. Misosoep verwarmt de maag en is een prima appetizer! Ingrediënten: genmai miso* (SOJABONEN*, bruine rijst*, zeezout), shiro miso* (bruine rijst*, SOJSOJABONENAbonen*, zeezout), gistextract, wakame. * = van biologische landbouw (NL-BIO-01) Voedingswaarde per 100g ... (Lees meer)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder