Test alert message!

Voor een mooie en soepele huid
Skin Care Collagen Filler is werkzaam van binnenuit. Het tablet is gebaseerd op maritiem collageen dat net zoals het natuurlijke collageen aanwezig is in het elastisch bindweefsel van de huid, en op het gestandaardiseerde extract van granaatappel, tomaat en natuurlijke astaxanthine. De natuurlijke ingrediënten in het tablet gaan via het bloed direct naar de cellen die collageen produceren. Hier ondersteunen ze de productie van collageen op celniveau.. Daarnaast is Skin Care geoptimaliseerd met vitamine C die de vorming van collageen ondersteunt dat belangrijk is voor de stevigheid van de huid en het voorkomen van rimpels. Vitamine C draagt bij aan het normaal functioneren van de huid, waaronder onderhoud van het noodzakelijke vochtniveau en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.

Skin Care Collagen Filler:
Voorkomt vermindering van collageen in de huid. Biedt de huid collageen aan via de bloedstroom. Activeert de fibroblasten van uw huid die collageen produceren. Vermindert de vorming van rimpels

De eerste resultaten kunnen al na 14 dagen zichtbaar zijn. Voor optimaal resultaat wordt echter een gebruik van ten minste 2 maanden aanbevolen.

STUDIE RESULTATEN :
Studie onder vrouwen in Parijs met de leeftijd van 26-58 laten ongelofelijke klinische resultaten zien:

Verbetert vochtigheid van de huid in 14 dagen gebruik.
Vermindert rimpels na 14 dagen gebruik.
Verbetert stevigheid van de huid na 28 dagen gebruik.
Verbetert elasticiteit van de huid na 56 dagen gebruik.
Vermindert ruwheid in het gezicht na 56 dagen gebruik.
Het effect wordt waargenomen door stevige gezichtscontouren.
De huid is strakker en je gehele voorkomen is verjongd!

*Studie bij gebruik van 56 dagen onder 21 vrouwen (2015).

Granaatappel (Punica granatum)
Granaatappels zijn oorspronkelijk afkomstig uit Perzië en worden al eeuwenlang gekweekt rond de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, Afganistan, India en de Kaukasus. De geslachtsnaam van de struik, Punica, is een herinnering aan de Feniciërs, die de teelt hebben verspreid, deels om religieuze redenen. De vruchten worden dan ook in tal van mythologische en religieuze uitingen genoemd. Ze staan symbool voor vruchtbaarheid, verleiding en levenskracht. Granaatappels zijn een bron van kalium en vitamine C, maar vooral van polyfenolen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze 3 à 4 maal zo veel polyfenolen bevatten als rode wijn, druivensap of groene thee.

Tomaat (Lycopersicon esculentum)
De tomaat is een populaire vrucht, afkomstig van de tomatenplant. Ze zijn afkomstig uit Meso-Amerika, waar de voorvaderen van de Inca's en de Maya's kleine varianten kweekten. Toen de Spanjaarden Mexico veroverden was de plant daar al ingeburgerd. De als giftig beschouwde planten werden als sierplant geteeld. Rond 1750 kwam men er in Italië en de Provence achter dat de gele vruchtjes, "pomo d'oro"( Italiaans voor "gouden appel"), eetbaar waren. Door kruisen en selecteren kreeg de tomaat de rode kleur en vanaf 1850 is het een veelgebruikte groente in de Europese keuken. Tomaten bevatten veel vitamine C, carotenen, vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B6 en de mineralen kalium, fosfor en magnesium.

Ingrediënt Per 2 tabletten% RI*
Collageen (Maritieme bron) 200 mg
Granaatappelextract (Punica granatum L.)
gestandaardiseerd tot 40% ellagzuur
134 mg
Tomaatextract (Lycopersicum esculentum L.)
gestandaardiseerd tot 1% lycopeen
60 mg
Algenextract (Haemotococcus pluvialis, Flotou.)
gestandaardiseerd tot 2% astaxanthine
68 mg
Peperextract (Piper nigrum L.) 40% piperine 4 mg
Vitamine C 54 mg 66%
* RI : Referentie-inname

Gebruik : Op basis van klinische studies wordt voor een optimaal resultaat een gebruik van minimaal 2 maanden aanbevolen.

Minder dan 40 jaar oud : 2 tabletten per dag.

Meer dan 40 jaar oud : 3 tabletten per dag.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Over collageen
Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper en effecten van buiten af hebben een grotere invloed op de huid.

Schoonheid van binnenuit
De New Nordic Schoonheid van binnenuit reeks heeft als doel om je uiterlijk van binnenuit te verzorgen. Zoals je dit ook dagelijks doet met crèmes, maskers, oliën, shampoo et cetera! Deze moderne cosmetica werkt van binnenuit. Andere producten in deze lijn zijn: Hair Volume, Skin Care Pigment Clear en Skin Care Perfect Tan (zonnetablet).

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder