Test alert message!

Rigoni di Asiago Nocciolata cacao- en hazelnootpasta


Biologische cacao- en hazelnootpasta


Ingredienten

Rietsuiker*, HAZELNOOTpasta* 18,5%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, cacao* 6,5%, cacaoboter*, emulgator: SOJA lecithine, vanille-extract*

Kan sporen bevatten van amandelen, walnoten, pistachenoten

*biologisch (IT-BIO-007)


Voedingswaarde per 100 gram

Energie 2270  kJ / 544 kcal

Vetten 32 gram

- waarvan verzadigde vetzuren 5,7 gram

Koolhydraten 54 gram

- waarvan suikers 51 gram

Vezels 3,6 gram

Eiwitten 8,1 gram

Zout 0,12 gram


Lekker op brood of gebak.


Droog en afgesloten bewaren.


Fabrikant

Rigoni di Asiago Italië

Via Oberdan 28

36012 Asiago

Italie

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder