Test alert message!

Rigoni di Asiago Nocciolata cacao- en hazelnootpasta

Biologische cacao- en hazelnootpasta

Ingredienten
Rietsuiker*, HAZELNOOTpasta* 18,5%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, cacao* 6,5%, cacaoboter*, emulgator: SOJA lecithine, vanille-extract*
Kan sporen bevatten van amandelen, walnoten, pistachenoten
*biologisch (IT-BIO-007)

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 2270  kJ / 544 kcal
Vetten 32 gram
- waarvan verzadigde vetzuren 5,7 gram
Koolhydraten 54 gram
- waarvan suikers 51 gram
Vezels 3,6 gram
Eiwitten 8,1 gram
Zout 0,12 gram

Lekker op brood of gebak.

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Rigoni di Asiago Italië
Via Oberdan 28
36012 Asiago
Italie

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder