Test alert message!

NutraMedix Deep Ocean Trace Minerals


Dit product is mede ontwikkeld door Lee Cowden en is bedoeld als de vervanger van de oorspronkelijk verkrijgbare vloeibare NutraMedix Trace minerals. Deze capsules hebben een breder mineraal spectrum, zijn stabieler en hebben door de capsulevorm geen smaak. Daarmee is het ook een basisproduct.


De indicatie is: ondersteuning van het metabolisme en celfunctie(s) door aanvulling van sporenelementen. Afkomstig uit de diepe oceaan, zuiver en  duurzaam verkregen.


Samenstelling per dagdosering van 2 vegicapsules:

Mineralen en spoorelementen 1.000 mg


Ingredienten

Spoorelementen (mineralen) uit de oceaan, vulstof (maltodextrine, van GMO-vrije tapioca), vegicapsule (HPMC), antiklontermiddel (vegetarisch magnesiumstearaat), bindmiddel (arabische gom).


Gebruik

Neem dagelijks één tot twee capsules na de maaltijd. Max. 2 capsules per dag.

Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar


Droog en bij kamertemperatuur bewaren.


Fabrikant:

Nutramedix LTD, Jupiter,

Florida, USA


Exclusieve distributie:

Novaro Pharma

Nieuwe Kanaal 31

6709 PB Wageningen


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder