Test alert message!

SERRAPEPTASE

Inhoud : 120 vegicapsules

De aanbevolen maximale dagdosering van 6 capsules bevat 600mg serrapeptase = 60.000 ie.

Ingrediënten (per capsule): Jerusalem artichok extract (inuline) 400mg, Serrapeptase (Peptizyme SP Enzym) 100mg = 10.000 ie, vegicapsule (HPMC), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat).

Niet genetisch gemodificeerd.

Vrij van gluten, mais, suiker en lactose.

Gebuik : 1-3x daags 1-2 capsules innemen (minstens 30 min. voor de maaltijd) met een glas water, of zoals voorgeschreven door uw behandelaar.

Niet gebruiken i.c.m. het nemen van bloedplaatjes remmers, zoals Ticlid, Plavix, Coumarine of soortgelijke medicijnen.

Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stop met gebruik als er bijwerkingen ontstaan. De aanbevolen (maximale) dagdosering niet overschrijden.

Bewaren : goed gesloten, op een droge plaats en bij kamertemperatuur (15-25°C), buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Distributeur :
Novaro Pharma B.V., Nederland
Nieuwe Kanaal 31, 6709 PB Wageningen
+31 (0)317 411626

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder