Test alert message!

E-400, Orthica


Vitaminepreparaat


Voor behoud van gezonde cellen en weefsels


Vitamine E is een antioxidant ter bescherming tegen vrije radicalen en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals milieuverontreiniging.


Samenstelling per dagdosering van 1 softgel

Vitamine E (D-alfa-tocoferol) (400ie)     

268 mg  (2233% ADH*)
*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid  

Ingrediënten

D-alfa-tocoferol, gelatine, geleermiddel (glycerine), SOJAOLIE.Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd


Fabrikant:

Orthica

Wormerweg 1

1311 XA Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder