Test alert message!

Weerstand kuur, Orthica - Kruidenpreparaat


Makkelijk te slikken handige 5-daagse kuur in kleine capsules. Bevat Andrographis (Kalmegh) en Siberische ginseng.


Samenstelling per dagdosering van 6 capsules:

Kruiden - planten(bestanddelen)

Andrographis paniculataextract (andrographis) (4:1)      

(6% andrographolide)                                                       1020 mg

Eleutherococcus senticosusextract

(Siberische ginseng) (80:1) (2% eleutherosiden)               360 mg


Ingrediënten

Andrographis paniculata extract, vulstof (microkristallijne cellulose), gelatine, Eleutherococcus senticosus extractGebruik

Als kuur is de aanbevolen dosering 3 maal daags 2 capsules gedurende 5 dagen, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is de aanbevolen dosering 3 maal daags 1 capsule. Als onderhoud is de aanbevolendosering 1 capsule per dag. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. 


Fabrikant:

Orthica

Wormerweg 1

1311 XA Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder