Test alert message!

Zee Magnesium Aquamin


informatie : Naast Ortholon Magnesium citraat heeft Ortholon een nog beter opneembare vorm van magnesium ontwikkeld, namelijk: Zee Magnesium van Aquamin. Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij veel lichaamsprocessen. Ortholon Zee Magnesium is van belang bij een normale spierfunctie. Maar ook voor de werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie.


Kwaliteit : De kwaliteit van magnesium hangt niet alleen af van de hoeveelheid elementaire magnesium, maar nog belangrijker is de biologische beschikbaarheid van de magnesium. Biologische beschikbaarheid is de mate waarin magnesium wordt geabsorbeerd en opgenomen door lichaamsweefsels en wordt ingezet voor zijn specifieke functies. Magnesium oxide bevat het hoogste gehalte magnesium, maar heeft ook de laagste opneembaarheid. Terwijl Zee Magnesium met zijn Magnesium hydroxide een meer dan 50% hogere opneembaarheid heeft.


Ortholon Zee Magnesium bevat magnesium hydroxide dat is oplosbaar in maagzuur en wordt direct opgenomen in het lichaam. Terwijl magnesium oxide eerst omgezet moet worden in magnesium hydroxide voordat het de opname kan beginnen. Zee Magnesium bevat van nature mineralen en sporenelementen. Ze hebben een synergetische werking met magnesium en geven daardoor een krachtige boost aan de werking van de magnesium.


Natuurlijke magnesium uit de zuivere Ierse wateren


Ortholon hecht een groot belang aan het gebruik van natuurlijke ingredienten. Onze Zee Magnesium vind zijn oorsprong in de schone wateren van de Ierse kusten.

De Zee Magnesium ontstaat tijdens het bijzondere proces waarbij door een natuurlijke reactie met calcium oxide, er Magnesium hydroxide ontstaat. De Zee Magnesium wordt keer op keer gewassen met zuiver water en daarna gedroogd waardoor er een fijn poeder ontstaat. Er is 500 ton zeewater nodig om 1 ton fijne magnesium hydroxide te produceren. Aquamin Zee-Magnesium voldoet aan- en overschrijdt de hoogste internationale normen om ervoor te zorgen dat het materiaal duurzaam wordt geoogst en dat deze waardevolle bron voor toekomstige generaties wordt beschermd.


Bevat per 2 capsules: %ADH
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
Zee magnesium - Aquamin? 400 mg 107

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder