Test alert message!

Deze Haarlemse hofjesthee zit vol bloemblaadjes. Het is bedacht voor de vele Haarlemse hofjes die te bezoeken zijn in Haarlem in samenwerking met de Haarlemse hofjeskrant en dus ook een echt Haarlems theetje. Om vrolijk van te worden.

Samenstelling
Lavendel (Lavendula officinalis flores), linde (Tilia cordata flores), goudsbloem (Calendula officinalis flores), kamille (Matricaria chamomilla flores), jasmijn (Jasminum officinalis flores), oranjebloesem (Citrus aurantium flores), grote engelwortel (Angelica archangelica radix), pepermunt (Mentha piperita folia), oregano (Origanum vulgare herba), sleutelbloem (Primula flores), rozenblad (Rosa flores)

Gebruik
2 eetlepels kruiden overgieten met ½ liter kokend water. Laat het geheel 5 à 15 minuten trekken. Drink naar behoefte een kopje. Gebruik naar behoefte, tenzij arts of therapeut anders voorschrijft. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.

Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant:

A.J. van der Pigge
Gierstraat 3
2011 GA Haarlem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder