Test alert message!

Pigge Kruidenthee overgang

Hop: een klimplant uit de hennepfamilie die de werkzame stof lupuline bevat. De meeste mensen kennen hop als ingrediënt voor bier.
Het geeft een ietwat bittere smaak.

Deze kruidenthee met salie* helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers. Een paar heilzame kruiden uitgelicht: Salie* sterkt aan tijdens de menopauze, het helpt bij opvliegers. Akkerhoningklaver* en melisse* helpen de spijsvertering en bevorderen een goede nachtrust. Paardenbloemwortel* ondersteunt een goede leverfunctie.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling per 100 gram:
Akkerhoningklaver (Melilotus officinalis herba), melisse (Melissa officinalis herba), salie (Salvia officinalis folia), paardenbloem (Taraxacum officinalis radix), hop (Humulus lupulus flores) 

Gebruik
2 eetlepels kruiden op ½ liter kokend water, 5 à 15 minuten laten trekken. Gebruik naar behoefte, tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en lactatieperiode.

Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant:

A.J. van der Pigge
Gierstraat 3
2011 GA Haarlem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder