Test alert message!

Remescar Oppervlakkige Spataders is een uniek medisch hulpmiddel dat klinisch bewezen helpt bij de behandeling en voorkoming van oppervlakkige spataders.

Remescar Oppervlakkige Spataders is een uniek medisch hulpmiddel dat klinisch bewezen helpt bij de genezing en voorkoming van oppervlakkige spataders. 

Een onafhankelijke klinische studie heeft aangetoond dat bij een aanzienlijk aantal patiënten de roodheid onmiddellijk afneemt na het eerste gebruik. De unieke formule met Microlens Coated Crystals geeft de huid onmiddellijk een egalere uitstraling met minder onvolkomenheden.

Dankzij zijn actieve eigenschappen helpt Remescar Oppervlakkige Spataders om zwakke aderweefsels te herstellen en vermindert het de aderverkleuring die optreedt bij oppervlakkige spataders.

Toepassing
Bij de behandeling en voorkoming van oppervlakkige spataders.

Samenstelling
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (and) Titanium Dioxide (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Aluminium Stearate (and) Alumina, Caprylic/ Capric Triglyceride, Zinc Oxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Isostearic Acid, Glycerin/Aqua/Palmaria palmata extract, Glyceryl Stearate/Behenyl Alcohol/Palmitic Acid/Stearic Acid/Lecithin/ Lauryl Alcohol/Myristyl Alcohol/Cetyl Alcohol, Glycerin, Methylpropanediol (and) Caprylyl Glycol (and) Phenylpropanol, Squalane, Silica/ Polyurethane-40/CI 61570, Tocopheryl Acetate, Aqua/Chlorella vulgaris extract/Phenoxyethanol, Sodium Ascorbyl Phosphate, PVP, Panthenol, Dimethicone, Aminomethyl propanol, Carbomer, Xanthan gum, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Citric Acid.

Gebruik
1.   De huid moet schoon en droog zijn.
2.   Remescar Oppervlakkige Spataders moet voorzichtig worden aangebracht op de betreffende huid.
3.   Masseer de crème in totdat die volledig is ingetrokken.
4.   Wrijf niet te hard, want dit zal de doeltreffendheid niet vergroten.5.   Breng het product twee keer per dag aan gedurende twee tot drie maanden.

Droog en beneden de 30°C bewaren

Overig
U hoeft het product alleen aan te brengen op de te behandelen oppervlakkige spataders en/of op gebieden waar oppervlakkige spataders dreigen te ontstaan.

Wij raden aan niet te veel make-up aan te brengen op Remescar Oppervlakkige Spataders, omdat make-up de therapeutische werking van het middel kan beïnvloeden.

Het product is bedoeld voor oppervlakkige spataders, die kleiner zijn en zich meer op het huidoppervlak bevinden dan spataderen.

Distributeur
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen
Nederland

Fabrikant
Sylphar nv
Xavier De Cocklaan 42
B-9831 Deurle
Belgium

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder