Test alert message!
Kriebel is een moeilijk te omschrijven begrip. Het is eigenlijk niet meer dan een gevoel in de huid, dat de onweerstaanbare neiging oproept tot wrijven of krabben. Kriebel is erger dan pijn. Dat hoor je dikwijls mensen zeggen, die regelmatig last van kriebel hebben. De oorzaak van kriebel mag veelal onschuldig zijn, je wordt er echter wel gek van. De uitdrukking ‘Ik word gek van de kriebel’ komt immers niet zomaar uit de lucht vallen.

Hoe ontstaat kriebel?
Kriebel wordt waargenomen door dezelfde zenuwen als waarmee we pijn ervaren. De kriebel in de huid ontstaat als gevolg van bepaalde scheikundige stoffen, die de huid prikkelen. Histamine is daarvan één van de bekendste. Ook de bloedvaten en warmte kunnen een rol spelen bij het ontstaan van kriebel. Wanneer de kriebel aanwezig is, zorgt krabben voor verlichting.

Laatste taboe
Natuurlijk zijn er plaatsen op het lichaam, waar men niet zomaar in het openbaar kan gaan krabben of wrijven. Zoals kriebel in de anus of vagina. Deze aandoening komt vaker voor dan men denkt. Omdat het hier om de meest intieme lichaamsdelen van de mens gaat, wordt er niet openlijk over gepraat. Je kunt ook wel spreken over het laatste taboe.

Weg jeuk
Kriebelweg olie wil dit laatste taboe graag doorbreken. Al vele jaren produceert van der Pluym een product tegen kriebel op basis van etherische en twee basisoliën. Deze vermindert direct de kriebel. In de meeste gevallen zal de kriebel sterk afnemen. Ook zeer geschikt bij insecten- en kwallenbeten.

Ingrediënten:
Bernagie, Calendula, Pepermunt, Niacoumba, Mirre, Kamille

Gebruiksaanwijzing:
De gewenste plaats naar behoefte insmeren. Huidvriendelijk. Te gebruiken vanaf 2 jaar.

Waarschuwing:
Schudden voor gebruik. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder