Test alert message!

Biologisch plantaardige hyaluron serum.

Serum speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de oog- en lipcontouren rijk aan plantaardig hyaluronzuur om de huid dag na dag intensief te hydrateren.


Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze organische stof is zeer goed in staat om vocht vast te houden en daarmee essentieel voor de stevigheid, glans en bescherming van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur echter af. De huid kan extra ondersteund worden door producten te gebruiken die rijk zijn aan hyaluonzuur. 


De huid rondom de ogen en de mond is vele malen dunner, gevoeliger en dus kwetsbaarder dan de rest van het gezicht. Tekenen van huidveroudering, zoals vermoeidheid, lijntjes en rimpeltjes zullen hier dan ook als eerste zichtbaar zijn. Het is absoluut geen overbodige luxe om deze zones extra goed te verzorgen met een speciaal serum. Dit serum bevat naast hyaluronzuur nog ectoin dat de natuurlijke huidbarrière versterkt. REFORCYL verbetert de elasticiteit van de huid en ondersteunt tevens het huidvernieuwingsproces. 


Yverum biedt een prachtig assortiment aan skincare producten met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur die uitstekend in combinatie met elkaar te gebruiken zijn. Op deze manier kunnen de producten optimaal hun werk doen.


- vegan


Ingredienten

Aqua, alcohol, glycerin, sodium hyaluronate, ectoin, cistus incanus flower/leaf/stem extract, gynostemma pentaphyllum leaf/stem extract, decyl glucoside, glutamine, phenethyl alcohol, citric acid


Gebruik

In de ochtend en in de avond aanbrengen op de oog- en lipcontouren.Afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder