Test alert message!

Zone Vaatwastablet all-in-one

Samenstelling
5-15% witverbindingen op zuurstofbasis, <5% niet-ionischeoppervlaktereinigingsmiddelen, Polycarboxilaten, Enzymen (subtilisine, Amylase), Geurmengsel (D-Limoneen).

Gebruik
Verwijder voorafgaand aan het inruimen de overgebleven etensresten uit de cabine. Vergeet niet de vaatwasser in te ruimen volgens de instructies van de producten, zodat de rotatie van de bovenste en onderste sproeier niet wordt gehinderd. Controleer voorafgaand aan elk gebruik of het filter schoon is. Verwijder de folie van het vaatwastablet, plaats de tablet in de houder en doe de vaatwasser goed dicht. Indien wordt gekozen voor een kort wasprogramma of wanneer het tablet niet volledig kan oplossen, leg dit dan op de bodem van de vaatwasser. De tabletten zijn uitsluitend geschikt voor vaatwassers.

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: de mond spoelen - geen braken opwekken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bevat subtilisine. Kan en allergische reactie veroorzaken.

Fabrikant
Advion B.V.
Slego 1
1046 BM Amsterdam

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder